voitheia-kaigetai-to-spiti-moy-fonaze-apegnosmena-katoikos-se-zontani-metadosi-pos-antedrase-i-dimosiografos-180480
20:37

«Βοήθεια καίγεται το σπίτι μου», φώναζε απεγνωσμένα κάτοικος σε ζωντανή μετάδοση: Πώς αντέδρασε η δημοσιογράφος

20:37
Ορφέας

Νταρδίζα Αχαρνών: Μια συγκλονιστική στιγμή, γεμάτη αγωνία και ανθρωπιά, αποτυπώθηκε μπροστά στα μάτια μας μέσα από μια ζωντανή μετάδοση. Ένας κάτοικος της περιοχής, που είχε πληγεί από την ανελέητη πυρκαγιά στην Πάρνηθα, βρέθηκε να φωνάζει «βοήθεια» μέσα στην αγκαλιά των φλογών που τον περιτριγυρίζουν.

Στιγμές φρίκης στη Νταρδίζα Αχαρνών

Η κάμερα του καναλιού ALPHA, ενώ κατέγραφε τις δραματικές εικόνες της φωτιάς στην περιοχή Νταρδίζα Αχαρνών, έγινε “αυτόπτης μάρτυρας” μιας ανθρώπινης κραυγής απελπισίας. Οι φλόγες, κινούμενες από την Πάρνηθα, είχαν φτάσει στην περιοχή, έχοντας ήδη κάψει σπίτια στα γύρω περίχωρα.

Advertisement

Η δημοσιογράφος φώναξε αμέσως για βοήθεια

Η δημοσιογράφος του καναλιού, ακούγοντας την κραυγή του ανθρώπου σε απόγνωση, με αποφασιστικότητα και ανθρωπιά, κάλεσε τους πυροσβέστες να προσφέρουν τη βοήθειά τους στην κρίσιμη στιγμή.

Οι πυροσβέστες ανταποκρίθηκαν αμέσως στο κάλεσμα. Εξοπλισμένοι με μια μάνικα, βούτηξαν στον καυτό περίγυρο και ξεκίνησαν μια μονομαχία με τις φλόγες, με στόχο να σώσουν το το σπίτι που καιγόταν. Οι εικόνες αυτές μας υπενθυμίζουν την αξία της ανθρώπινης ενότητας και της ανιδιοτελούς προσφοράς, σε μια στιγμή που η φύση δοκιμάζει την ανθρώπινη ανθεκτικότητα.

Advertisement

Το συγκλονιστικό βίντεο:

Advertisement