leonidas-rodis-o-iroas-poy-esose-ta-zoa-mesa-apo-tis-floges-amp-8211-i-sygkinitiki-anartisi-tis-syzygoy-toy-poy-einai-egkyos-180815
20:18

Λεωνίδας Ρόδης: Ο ήρωας που έσωσε τα ζώα μέσα από τις φλόγες – Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του που είναι έγκυος

20:18
Ορφέας

Οι εικόνες ενός νεαρού άνδρα κρατώντας αγκαλιά του ανήμπορα ζωάκια, αναδύονται ως κυρίαρχο θέμα στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς αποτυπώνουν την ηρωική πράξη της διάσωσης από τις φλόγες στον τόπο της Φυλής. Ο νεαρός αυτός άνδρας, έχει εγείρει μια κοινή αίσθηση ελπίδας στις καρδιές των πολλών, αναδεικνύοντας τη γενναιότητα και την ανθρωπιά του ως πηγή έμπνευσης.

Λεωνίδας Ρόδης: Ένας πραγματικός ήρωας

Ονομάζεται Λεωνίδας Ρόδης και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνει πατέρας. Η σύζυγός του, Ελίνα, ανάρτησε μια δημοσίευση στο προφίλ της στα κοινωνικά δίκτυα, δίνοντας σε όλους μας μια πρώτη ματιά στον ήρωα και μελλοντικό πατέρα.

Advertisement

Στις φωτογραφίες που παρατίθενται, η φιγούρα του Λεωνίδα ξεχωρίζει καθώς ανασύρει με θάρρος αλογάκια, γαϊδουράκια και σκυλάκια από τη πυρκαγιά. Ένα αξιοσημείωτο γεγονός που αναδεικνύει το ηρωικό του πνεύμα και την αφοσίωσή του στην προστασία της ζωής, ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Η ανάρτηση της Ελίνας:

«Αυτός που βλέπετε να τρέχει μέσα στις φωτιές για να σώσει τα πλάσματα αυτά είναι ο άνθρωπος μου! Είναι ο άντρας μου και πατέρας του παιδιού που περιμένουμε! Δεν θέλω ήρωες! Θέλω τον άνθρωπο μου ασφαλή και υγιή στο σπίτι μας!

Advertisement

ΓΙΑΤΊ ΓΙΑ ΜΈΝΑ ΕΊΝΑΙ ΉΡΩΑΣ ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ!Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΉΡΩΑΣ!!!

Advertisement

Τι να τον κάνω εγώ τον ήρωα αν χάσω τον άνθρωπο μου και το παιδί μου δεν γνωρίσει τον πατέρα του?

Όχι άλλους ήρωες!!! Ανθρώπους ζωντανούς θέλουμε!!!

Βαρέθηκαμε να κλαίμε για τους ήρωες που χάνονται σε κάθε καταστροφή!!!»

Advertisement

Λεωνίδας Ρόδης: Ο γάμος του με την Ελίνα