matheytikan-ta-eycharista-gia-ton-niko-eyaggelato-tha-ginei-telika-poly-noritera-amp-038-oloi-anypomonoyn-178944
16:27

Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα για τον Νίκο Ευαγγελάτο: Θα γίνει τελικά πολύ νωρίτερα & όλοι ανυπομονούν

16:27
Γιώτα Κορώνα

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Νίκος Ευαγγελάτος επιστρέφει δυναμικά στους τηλεοπτικούς δέκτες από τις 23 Αυγούστου.

Ο δημοσιογράφος, ανανεώνει για ακόμη μία τηλεοπτική χρονιά το ραντεβού του με την απογευματινή ενημέρωση στο MEGA.

Advertisement

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η εκπομπή «Live News» αποτελούν σημείο αναφοράς στην ενημέρωση, αφού κατέκτησαν την απογευματινή ζώνη, κέρδισαν την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών και συνεχίζουν με την ίδια συνέπεια και δυναμική την επιτυχημένη διαδρομή τους.

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου στις 16:00, στο MEGA, το «Live News» επιστρέφει στο καθιερωμένο του ραντεβού με το κοινό. Ο Νίκος Ευαγγελάτος παίρνει και πάλι θέση στην πρώτη γραμμή, παρακολουθεί στενά την καθημερινή ειδησεογραφία και ξεφυλλίζει την πληρέστερη ενημερωτική ατζέντα της ημέρας.

Advertisement

Επισκόπηση των γεγονότων με τη χρήση των πρωτοποριακών γραφικών επαυξημένης πραγματικότητας (AR Graphics) του MEGA, ανάδειξη και σχολιασμός της τρέχουσας επικαιρότητας μέσα από την κριτική ματιά και την εμπεριστατωμένη άποψη του Νίκου Ευαγγελάτου.

Advertisement

Aποκαλυπτικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των εξελίξεων συνθέτουν και φέτος μια ολοκληρωμένη, αξιόπιστη πρόταση ενημέρωσης.

Advertisement