xespasma-mikroytsikoy-katholoy-kalos-paroysiastis-o-tanimanidis-akomi-cheiroteri-i-doykissa-nomikoy-93526
09:56

Ξέσπασμα Μικρούτσικου: «Καθόλου καλός παρουσιαστής ο Τανιμανίδης, ακόμη χειρότερη η Δούκισσα Νομικού»

09:56
Νίκη Μουλά

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και εξέφρασε την άποψή του για πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα της φετινής σεζόν, όπως τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Δούκισσα Νομικού.

Η κριτική του Ανδρέα Μικρούτσικου για τη Δούκισσα Νομικού

Advertisement

Αναφερόμενος στη Δούκισσα Νομικού, υπογράμμισε «η Δούκισσα μου αρέσει περισσότερο από τον Παναγιώτη Βασιλάκο και την Ελένη Φουρέιρα, μου αρέσει λιγότερο από τον Σάκη Τανιμανίδη, αλλά νομίζω ότι αυτή η τετράδα δεν είναι παρουσιαστές. Παρακολουθώ λίγο αυτή την εκπομπή που κάνει. Δεν έχει να μου προσφέρει τίποτα. Δεν είναι θέμα αν είναι άνδρας ή γυναίκα. Αυτό που βλέπω είναι άχρωμο, άοσμο και άγευστο με ένα πολύ όμορφο κορίτσι».

Advertisement

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος χαρακτήρισε τον Σάκη Τανιμανίδη “μελάτο”

Advertisement

Όσον αφορά τον Σάκη Τανιμανίδη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος επεσήμανε «είναι παρουσιαστές που για μένα δεν είναι παρουσιαστές. Σου έκανα μια διαβάθμιση, ότι η Δούκισσα είναι χειρότερη από τον Τανιμανίδη, ο οποίος είναι στα όρια, κάτι να είναι αλλά δεν είναι κιόλας, είναι μελάτος. Έχουμε καταντήσει να πηγαίνουμε σε μια σχολή μοντέλων και να παίρνουμε παρουσιαστές. Δεν είναι αυτό η παρουσίαση. Η παρουσίαση είναι εικόνα βεβαίως γιατί είναι τηλεόραση αλλά είναι και το είναι. Δεν παίρνεις μια κοπέλα που είναι ωραία γκόμενα και τη βγάζεις να παρουσιάζει. Τι θα πει, τι αρθρώνει, πώς σκέπτεται; Αλλά βάλ’το να συνδυαστεί διάολε».

Advertisement