yparchoyn-sovares-pithanotites-na-sygklonizei-iatrodikastis-grigoris-leon-gia-ti-dolofonia-toy-31chronoy-mpampi-224955
18:01

«Υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να…»: Συγκλονίζει Ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη

18:01
Γιώτα Κορώνα

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με την δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου. Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων το πρωί της 25ης Ιανουαρίου υποστηρίζει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθούν ίχνη DNA από τον δράστη στα νύχια του θύματος.

Μέσα από την συχνότητα του «Mega Καλημέρα» ο ιατροδικαστής τονίζει πως: «Είναι σημαντικό ότι βρέθηκε η σορός και η όποια αλλαγή στο κατηγορητήριο επηρεάζεται και από αυτό το δεδομένο. Έχουμε μία σορό που “μιλάει” και στοιχειοθετεί μια εγκληματική ενέργεια με συγκεκριμένο τρόπο, μία καραμπίνα με συγκεκριμένα φυσίγγια. Έχουμε και πληροφορίες για συγκεκριμένη απόσταση μεταξύ δράστη και θύματος».

Advertisement

«Το ότι πέρασαν πολλές μέρες από τον θάνατό του δεν μας βοηθάει στην ανεύρεση γενετικού υλικού, αλλά δεν είναι και απαγορευτικές οι μέρες. Υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να βρεθεί DNA στα νύχια του θύματος, στα ρούχα του και επίσης να βρεθεί DNA και άλλα στοιχεία που να μας παραπέμπουν σε δράστη ή δράστες στον χώρο του εγκλήματος», ολοκληρώνει ο Γρηγόρης Λέων για την υπόθεση Μπάμπη Κούτσικου.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Advertisement

Advertisement