adianoiti-friki-skotose-ti-mama-toy-tin-ekrypse-sti-ntoylapa-alla-den-antexe-ti-myrodia-amp-038-omologise-10-meres-meta-191928
19:04

Αδιανόητη φρίκη: Σκότωσε τη μαμά του, την έκρυψε στη ντουλάπα, αλλά δεν άντεξε τη μυρωδιά & ομολόγησε 10 μέρες μετά

19:04
Ορφέας

Ένας άνδρας στη Ρώμη σκότωσε την 88χρονη μητέρα του, αποκαλύπτοντας την δολοφονία δέκα ημέρες αργότερα. Ο 59χρονος Μάσιμο Μπαρμπέριο είπε κυνικά, “Είχε πολύ άσχημη μυρωδιά, δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν ήξερα πώς να το κρατήσω πια κρυφό”, όταν αποκάλυψε τη δολοφονία της μητέρας του στον αρμόδιο φορέα. Στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής, καλώντας τον αριθμό 112, είπε “Σκότωσα τη μητέρα μου, είναι στη ντουλάπα, ελάτε”.

Μάσιμο Μπαρμπέριο: Το χρονικό της δολοφονίας

Η δολοφονία συνέβη το πρωί της 20ης Σεπτεμβρίου, όταν η μητέρα του ετοίμαζε καφέ. Ο γιος της της επιτέθηκε με τρεις μαχαιριές στο λαιμό. Στη συνέχεια, έθεσε το πτώμα σε μια τσάντα και το έκρυψε στη ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας.

Advertisement

Κατά την ανάκριση, δήλωσε ότι είχε ένα χρέος 3.000 ευρώ, εξηγώντας έτσι το κίνητρό του για τη δολοφονία. Ο άνδρας τέθηκε υπό κράτηση και αναμένεται η δίκη του.

Δεν υπήρχε κάποιο σημάδι:

Ο Μάσιμο Μπαρμπέριο δεν έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών, δεν είχε ποτέ ψυχικά προβλήματα και δεν είχε υπόκειται σε καμία παρακολούθηση για ψυχικά προβλήματα. Οι γείτονες τον περιέγραψαν ως “εσωστρεφή και ποτέ επιθετικό”, λέγοντας ότι “ποτέ δεν δημιούργησε προβλήματα”.

Advertisement

Οι κάτοικοι της περιοχής Primavalle της Ρώμης ανησυχούν, καθώς η δολοφονία συνέβη κοντά στο μέρος όπου η 17χρονη Μικέλε Κάουζο δολοφονήθηκε τον περασμένο Ιούνιο και το πτώμα της εγκαταλείφθηκε σε ένα καλάθι αγορών από μία συμμαθήτριά της.

Advertisement