amp-8220-isoyn-terastia-voyvo-pleon-to-grafeio-mas-amp-8221-varys-ponos-gia-tin-atychi-foteini-sparazoyn-kardies-ta-amp-8220-antio-amp-8221-191914
17:58

“Ήσουν τεράστια. Βουβό πλέον το γραφείο μας”: Βαρύς πόνος για την άτυχη Φωτεινή, σπαράζουν καρδιές τα “αντίο”

17:58
Ορφέας

Η Φωτεινή Κούτρα, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 36 ετών, πραγματοποίησε μια αξιέπαινη μάχη κατά του καρκίνου. Η νεαρή γυναίκα άφησε πίσω της θλίψη και λύπη στους συγγενείς και τους φίλους της.

Η Φωτεινή εργαζόταν ως λειτουργός στο Δήμο Λάρνακας και είχε υπηρετήσει στην ΤΕΒΕ Αμμοχώστου από το 2013 έως το 2017, αναλαμβάνοντας το αξίωμα της Διοικητικής Λειτουργού. Στο παρελθόν, για τρία χρόνια (2010-2013), είχε εργαστεί στο ΕΒΕ Αμμοχώστου.

Οι οικείοι της δίνουν έμφαση στο πόσο δυνατή ήταν, με τα λόγια της να τους δίνουν δύναμη αντίστοιχα, καθώς η ίδια αγωνιζόταν με ανυπέρβλητη αποφασιστικότητα και αισιοδοξία.

Φωτεινή Κούτρα: Το τελευταίο αντίο από την ΤΕΒΕΑ

«Η οικογένεια της ΤΕΒΕΑ θρηνεί σήμερα τον χαμό της αγαπημένης μας Φωτεινής Κούτρα, η οποία έφυγε νωρίς για το μεγάλο ταξίδι.

Η Φωτεινή υπηρέτησε την ΤΕΒΕΑ από τη θέση της Διοικητικού Λειτουργού από το 2013 έως το 2017, αποτελώντας αναπόσπαστο μέλος του Οργανισμού μας κατά τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης του, ενώ την τριετία 2010-2013 είχε εργαστεί στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου. Υπήρξε πρότυπο επαγγελματία και κυρίως ανθρώπου, διακρινόμενη για την εργατικότητα, την τιμιότητα, την ευγένεια και το εξαίρετο ήθος της.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη της ΤΕΒΕΑ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους της Φωτεινής και τους εύχονται κουράγιο και δύναμη στις δύσκολες στιγμές που περνούν.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει. Καλό Παράδεισο Φωτεινή»

Σπαρακτικά τα τελευταία αντίο:

Advertisement