dolofonia-sta-glyka-nera-syntetrimmeni-i-mitera-tis-20chronis-amp-8211-to-paidi-moy-de-gyrizei-piso-85805
18:35

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Συντετριμμένη η μητέρα της 20χρονης – «Το παιδί μου δε γυρίζει πίσω»

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Συντετριμμένη είναι η μητέρα της 20χρονης που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, από τρεις αδίστακτους διαρρήκτες.

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Όσα δήλωσε η μητέρα της 20χρονης

Η μητέρα της 20χρονης, κυρία Σούζαν, ζει τα τελευταία 20 χρόνια στην Αλόννησο, μαζί με τον Βρετανό σύζυγό της. Όταν ενημερώθηκε πως το κοριτσάκι της δεν ζει πλέον και μάλιστα με τόσο βίαιο τρόπο, κατέρρευσε.

Advertisement

Η γυναίκα με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και με τρεμάμενη φωνή είπε: «Δεν μπορώ να πω τίποτα, το παιδί μου δε γυρίζει πίσω». Στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και ο σύζυγός της, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ εδώ και πολλά χρόνια είναι κατάκοιτος.

Άνθρωποι που γνώριζαν την οικογένεια στην Αλόννησο δηλώνουν συγκλονισμένοι για το άδικο τέλος της 20χρονης μητέρας. Κάνουν λόγο για ένα ήσυχο κορίτσι και για μια πολύ καλή οικογένεια, τόσο της Καρολάιν, όσο και του Μπάμπη.

Advertisement

Ένας ιδιοκτήτης ταξί του νησιού, δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ όμορφο κοριτσάκι, ήσυχο, γλυκομίλητο, όπως και ο σύζυγός της. Οι γονείς του ήταν εκπαιδευτικοί εδώ και η Καρολάιν μεγάλωσε εδώ και πήγε σχολείο».

Advertisement

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που βγήκαν στο φως, ο θάνατος της Καρολάιν οφείλεται σε «απόφραξη των αεροφόρων οδών, συνεπεία ασφυξίας», όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική έκθεση. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εκτιμάται πως οι δράστες έβαλαν στο στόμα της 20χρονης κάποιο ύφασμα (από κάποιο ρούχο), με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει. Επίσης, εκτιμάται ότι η απόφραξη αεροφόρων οδών οφείλεται στο γεγονός ότι ο κακοποιός τής έκλεινε παράλληλα και τη μύτη.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή:

Advertisement