Advertisement
NEWS

Ελεύθερος ο Ρούμπεν Σεμέδο: Με εγγύηση 10.000 ευρώ και κανέναν άλλο περιοριστικό όρο μετά την απολογία του

19:16
Παναγιώτης Γιαννακοσιάν

Ρούμπεν Σεμέδο: Ελεύθερος αφέθηκε ο γνωστός ποδοσφαιριστής μετά την απολογία του, με εγγύηση 10.000 ευρώ και κανέναν άλλο περιοριστικό όρο.

Ρούμπεν Σεμέδο: Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση

Μετά τη διάσκεψη εισαγγελέα και ανακριτή, αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος ο 27χρονος χωρίς περιοριστικούς όρους και εγγύηση 10.000 ευρώ. Όπως φαίνεται, εισαγγελέας και ανακριτής έκριναν πως δεν προέκυψαν επαρκείς ενδείξεις τέλεσης της πράξης για την οποία κατηγορείται, καθώς επίσης δεν κρίθηκε ύποπτος φυγής, ούτε ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων.

Advertisement

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η απολογία του γνωστού ποδοσφαιριστή διήρκησε περίπου 2,5 ώρες, ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υπήρξε ερωτική συνεύρεση χωρίς συναίνεση. Κατά την είσοδο του στο γραφείο της 21ης ανακρίτριας και σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με το εάν είναι αθώος, ο 27χρονος αμυντικός είχε απαντήσει χαρακτηριστικά: «μην ανησυχείτε φίλοι μου θα δείτε».

Νωρίτερα, κατέθεσε στην ανακρίτρια κάτω από άκρα μυστικότητα η 17χρονη, η οποία κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της από τον ποδοσφαιριστή και τον 40χρονο Νιγηριανό μάνατζερ.

Advertisement
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
Advertisement
TAGS:
Advertisement