Advertisement
NEWS

Γλυκά Νερά: Τα “περίεργα” μηνύματα από το κινητό της Κάρολαϊν και οι υπόνοιες ότι δεν τα έστελνε εκείνη

Γλυκά Νερά: Μία νέα αποκάλυψη σχετική με την υπόθεση της Δολοφονίας της Καρολάιν, ήρθε στο φως από την εκπομπή “Live News” με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Γλυκά Νερά: Η κρίσιμη ημερομηνία

Στις 4 Φεβρουαρίου του 2021, η αδικοχαμένη Καρολάιν και ο σύζυγός της αποφάσισαν να σταματήσει η 20χρονη τις συνεδρίες με την Ελένη Μυλωνόπουλου. Μερικές ημέρες πριν από την κρίσιμη αυτή ημερομηνία, το ζευγάρι έκανε συνεδρίες όπου διαπιστώνονται εντάσεις ανάμεσα τους. Η «ψυχολόγος» προσπάθησε να λειτουργήσει κατευναστικά και στις 4 Φεβρουαρίου λαμβάνει το εξής μήνυμα από το κινητό της Κάρολαϊν: «Διακόπτουμε τις συνεδρίες, γιατί πηγαίνω πολύ καλύτερα».

Advertisement

Το μήνυμα προκάλεσε μεγάλη έκπληξη και η κα. Μυλωνοπούλου φαίνεται πως έστειλε μήνυμα στο σύζυγο, στο οποίο έγραφε: «Η Κάρολαϊν μου είπε ότι δεν θέλει να συνεχίσει και αυτό είναι μεγάλο λάθος». Εκείνος απάντησε αμέσως: «Έχετε δίκιο, είναι λάθος, θα προσπαθήσω να τη μεταπείσω. Θα σας ειδοποιήσω αμέσως». Η συγκεκριμένη ειδοποίηση, ωστόσο, δεν υπήρξε ποτέ.

Ποιος έστειλε το μήνυμα;

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη του Βήματος και των Νέων, Βασίλη Λαμπρόπουλο, υπάρχει η αίσθηση πως το μήνυμα στάλθηκε από το κινητό της 20χρονης μετά από παρέμβαση του 33χρονου, ο οποίος δεν ήθελε να συνεχίσει αυτές τις συνεδρίες. Υπάρχουν υποψίες πως εκείνος είχε υποδείξει το τι θα γράψει. Από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάρτιο όλα δείχνουν πως η κατάσταση ανάμεσα στο ζευγάρι επιδεινώνεται ραγδαία.

Advertisement

Ο κ. Λαμπρόπουλος είπε πως «Είναι φανερό ότι υπήρχε κλιμάκωση στην ένταση και δεν μπορώ να καταλάβω εάν αρχή των πάντων ήταν η επιλόχειος κατάθλιψη ή αν ήταν κάτι άλλο». Στη συνέχεια τόνισε πως πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί και να μην πέσουμε στο λάθος των συνωμοσιολογικών θεωριών.

Advertisement
Ακολουθεί το σχετικό ρεπορτάζ:
TAGS:
Advertisement