kalo-taxidi-aderfoyla-moy-tsakizei-kokala-o-aderfos-tis-marias-karagianni-poy-ekane-voytia-thanatoy-sto-limani-215788
16:47

«Καλό ταξίδι αδερφούλα μου»: Τσακίζει κόκαλα ο αδερφός της Μαρίας Καραγιάννη που έκανε βουτιά θανάτου στο λιμάνι

16:47
Ορφέας

Στην πόλη της Πάτρας, ένα τραγικό γεγονός έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και ξεπερνά τα σύνορα της πόλης, αγγίζοντας καρδιές σε όλη την Ελλάδα. Η 48χρονη Μαρία Καραγιάννη, ένας εξέχοντας χαρακτήρας στο χώρο των μέσων ενημέρωσης και της διαφήμισης, έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα υπό τραγικές συνθήκες, αφήνοντας πίσω της ένα βαθύ κενό.

Advertisement

Η Επαγγελματική Καριέρα της Μαρίας

Μαρία Καραγιάννη ξεχώρισε στον χώρο των μέσων ενημέρωσης με την ικανότητά της να ενώνει τη δημιουργικότητα με την επιχειρηματικότητα. Διακρίθηκε για την εργατικότητα και το πάθος της, στοιχεία που της επέτρεψαν να έχει μία επιτυχημένη καριέρα ως διαφημίστρια. Η Μαρία συνεργάστηκε με πολλά μεγάλα περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς, ενώ στα τελευταία της χρόνια εργαζόταν σε έναν καταξιωμένο όμιλο μέσων ενημέρωσης.

Το Τραγικό Περιστατικό που Συγκλόνισε την Πάτρα

Σε μία ημέρα γεμάτη εορταστική ατμόσφαιρα, το Πάσχα, η Μαρία Καραγιάννη βρήκε τραγικό θάνατο όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε στον Μόλο του Αγίου Νικολάου στην Πάτρα.

Advertisement

Η Μαρία Καραγιάννη, μητέρα δυο παιδιών αντιμετώπιζε, σύμφωνα με τοπικά μέσα, προβλήματα υγείας. Την Κυριακή του Πάσχα πάτησε το γκάζι του αυτοκινήτου της και έπεσε στη θάλασσα στην περιοχή του Μόλου Αγίου Νικολάου. Λίγο αργότερα ανασύρθηκε νεκρή με την τραγική είδηση να απλώνει ένα πέπλο θλίψης σε ολόκληρη την πόλη.

Advertisement

Αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν μπροστά στο συμβάν ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο. Η 48χρονη Μαρία Καραγιάννη ήταν ήδη νεκρή.  Η είδηση του θανάτου της Μαρίας προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση, καθώς ήταν άτομο αγαπητό και εκτιμητέο από πολλούς στην κοινωνία της Πάτρας.

Ο Σπαρακτικός Αποχαιρετισμός του Αδερφού της στο Facebook

Ο αδερφός της Μαρίας, με μία καρδιοχτύπιστη ανάρτηση στο Facebook, εκφράζει την απερίγραπτη θλίψη και το κενό που άφησε η απώλεια της αδελφής του. Τα λόγια του, γεμάτα αγάπη και νοσταλγία, ράγισαν καρδιές όχι μόνο στην Πάτρα αλλά και πέραν αυτής. Ο αδερφός της, την αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα στο facebook που δημοσίευσε το tempo24:

Advertisement

«Σε όλη σου την ζωή αγωνιζόσουν, δούλευες περισσότερο και από άντρα! Αγωνιζόσουν για μια καλύτερη ζωή για σένα και τα παιδιά σου! Ήσουν η αδερφή που πάντα θαύμαζα! Ήσουν αγωνίστρια, γενναία, δραστήρια! Καλό ταξίδι αδερφούλα μου, εύχομαι η Παναγία μας να σου δώσει την αγκαλιά και την αγάπη που άξιζες! Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου δεν θα φύγεις ποτέ, θα έχω και εγώ έναν άγγελο στον ουρανό, τον δικό μου άγγελο».