teleytaia-praxi-toy-dramatos-gia-tin-atychi-anna-ayti-einai-i-amp-8220-foniki-amp-8221-kreatomichani-poy-ti-diamelise-sto-kreopoleio-191964
21:29

Τελευταία πράξη του δράματος για την άτυχη Άννα: Αυτή είναι η “φονική” κρεατομηχανή που τη διαμέλισε στο κρεοπωλείο

21:29
Ορφέας

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 50χρονης Άννας, μητέρας δύο παιδιών, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο κατά τη διάρκεια της εργασίας της σε κρεοπωλείο στο Μεσολόγγι.

50χρονη Άννα: Βρήκε τραγικό θάνατο μπροστά στα μάτια της κόρης της

Ο θάνατος της δυστυχούς γυναίκας, η οποία καταλήγοντας διαμελίστηκε μπροστά στα μάτια της μικρής κόρης της, αναδεικνύει την ανάγκη για προσοχή στις συνθήκες εργασίας και ασφάλειας στον χώρο εργασίας.

Advertisement

Οι προσπάθειες της Πυροσβεστικής ήταν υπεράνθρωπες, αφού αφιέρωσαν 2 ολόκληρες ώρες για να απεγκλωβίσουν την άτυχη γυναίκα από την δολοφονική μηχανή. Αυτή η τραγική στιγμή πρέπει να αποτελέσει αφορμή για βελτιώσεις στα πρότυπα ασφάλειας και προστασίας των εργαζομένων, προκειμένου να αποφεύγονται παρόμοια δυστυχήματα στο μέλλον.

Τα όσα δήλωσε ο πατέρας του ιδιοκτήτη:

«Έχει διακόπτη ασφαλείας και γενικό. Πάντα κατεβάζουμε τον γενικό. Ήταν κατεβασμένη η ασφάλεια, αλλά φαίνεται την ανέβασε η κοπέλα για να μπορέσει να το γυρίσει από την άλλη μεριά, άθελά της έγινε αυτό που έγινε», είπε χαρακτηριστικά, ο πατέρας του ιδιοκτήτη.

Advertisement

Ακολουθεί το ρεπορτάζ:

Advertisement