katethese-gia-ton-oliver-erixan-fola-amp-038-sto-diko-tis-skylo-neo-sok-stin-arachova-amp-038-ti-dimosiografo-rena-koyvelioti-218037
17:05

Κατέθεσε για τον Όλιβερ, έριξαν φόλα & στο δικό της σκύλο: Νέο σοκ στην Αράχοβα & τη δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη

17:05
Γιώτα Κορώνα

Ύποπτο περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες. Η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη αναφέρει πως αφότου κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας για την υπόθεση του χάσκι Όλιβερ στην Αράχοβα άγνωστοι έριξαν φόλα και στον δικό της σκύλο.

Ειδικότερα, την ημέρα που κατέθετε η δημοσιογράφος άγνωστοι πέταξαν φόλες στον σκύλο της και τον τάισαν μπουκιές που είχαν μέσα γυαλιά, με αποτέλεσμα το ζώο να βρεθεί στο χειρουργείο. Ευτυχώς για το σκυλάκι κατάφερε να σωθεί και να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Advertisement

Η Ρένα Κουβελιώτη άλλωστε πριν από λίγες μέρες είχε σπεύσει να σχολιάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Χ (σ.σ. πρώην Twitter) πως τίποτα δεν τελείωσε ακόμη. Αναφερόμενη προφανώς στην υπόθεση του Όλιβερ.

Το περιστατικό με τις φόλες στην γειτονιά που διαμένει η δημοσιογράφος του ALPHA βάζει σε υποψίες πολλούς πως δεν επρόκειτο για τυχαίο περιστατικό. Η υπόθεση του χάσκι είναι μία αρκετά περίπλοκη υπόθεση με εκθέσεις πραγματογνωμόνων που διαφωνούν η μία με την άλλη και γενικότερα υπάρχει θα λέγαμε ένα κλίμα συγκάλυψης και τρομοκρατίας για όσους βγουν μπροστά να μιλήσουν.

Η Ρένα Κουβελιώτη όμως σε νέα της ανάρτηση αναφέρει χαρακτηριστικά πως «δεν μασάμε!».

Advertisement

Advertisement