margarita-nikola-di-i-megali-allagi-stin-exoteriki-emfanisi-tis-protis-ellinidas-masterchef-69127
14:47

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Η μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση της πρώτης Ελληνίδας MasterChef

14:47
Νίκη Μουλά

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη άλλαξε την εμφάνισή της, μόλις λίγες εβδομάδες μετά τη νίκη της στο ΜasterChef 5 και την ανακήρυξή της ως πρώτη Ελληνίδα MasterChef.

Το νεαρό κορίτσι από τη Σκάλα Καλλονής στη Λέσβο, το μαργαριτάρι όπως την αποκαλούσαν οι fans της, έκανε μια σύντομη απόδραση από το νησί της και ταξίδεψε μέχρι τη Μύκονο που ζει και εργάζεται ο αρραβωνιαστικός της Χρήστος Καλομοίρης.

Advertisement

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη επισκέφθηκε τη Μύκονο

Advertisement

Τίποτα δεν έχει αλλάξει στη ζωή της πρώτης Ελληνίδας MasterChef, καθώς μετά τη νίκη της και το έπαθλο των 60.000 ευρώ, συνεχίζει να εργάζεται ως σεφ στο νησί της. Αν και στο πρόγραμμα της Μαργαρίτας δεν υπάρχουν διακοπές, τουλάχιστον αυτή την περίοδο, κατάφερε να ξεκλέψει μερικές ημέρες για να βρεθεί στη Μύκονο, στο πλευρό του αγαπημένου της Χρήστου.

Advertisement

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τους 78,5 χιλιάδες πλέον ακολούθους, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη ενημέρωσε για την άφιξή της στο νησί των Κυκλάδων, όπου επισκέφτηκε και το εστιατόριο του James Atherton, του guest κριτή που είδαμε στον τελικό του φετινού MasterChef και ο οποίος χάρισε τη νίκη στη Μαργαρίτα με τη βαθμολογία του.

Advertisement

Η Μαργαρίτα έκανε σταθερό post και story με τον διάσημο σεφ, και εκείνος, από την πλευρά του, μοιράστηκε το story με τους fans του γράφοντας: «Η νικήτρια του masterChef! Χάρηκα πολύ που σε είδα Μαργαρίτα»!

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Μαργαρίτας Νικολαΐδη

Όσο ήταν στο σπίτι του MasterChef, η Μαργαρίτα έβαλε μερικά κιλά, ωστόσο, κατάφερε να τα χάσει και να ποζάρει στο νησί των ανέμων με τζιν σορτσάκι.

Advertisement

Μαργαρίτα Νικολαΐδη Μύκονος

Μαργαρίτα Νικολαΐδη Μύκονος