o-mikros-panagiotis-rafail-vgike-ntymenos-soyperman-apo-to-nosokomeio-kai-epistrefei-ygiis-stin-ellada-49073
11:23

O μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ βγήκε ντυμένος Σούπερμαν από το νοσοκομείο και επιστρέφει υγιής στην Ελλάδα

11:23
Newsroom

Ο μικρός λιλιπούτειος μαχητής της ζωής επιστρέφει στην Ελλάδα έχοντας κερδίσει τη μάχη με τη ζωή και το δικαίωμα της ευζωίας. Καθημερινά τόσο οι γιατροί όσο και οι γονείς του διαπιστώνουν πως ο οργανισμός του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ αντέδρασε θετικά στην θεραπεία για τη νωτιαία μυϊκή ατροφία και σιγά σιγά μπορεί όπως όλα τα φυσιολογικά παιδάκια της ηλικίας του να παίζει, να κρατάει παιχνίδια και βιβλία και επιτέλους να στέκεται. Ό,τι δηλαδή φυσιολογικό που αυτό το παιδί έχει στερηθεί.

Οι γονείς ευτυχισμένοι και αισιόδοξοι ετοιμάζουν το ταξίδι της επιστροφής

Οι γονείς του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ ανά τακτά διαστήματα μέσω Facebook ενημερώνουν τον κόσμο που αγωνιά και θέλει  να μαθαίνει νέα του παιδιού για την πορεία της υγείας του.

Advertisement

Η ίωση που ταλαιπώρησε τον Παναγιώτη -Ραφαήλ

Πριν λίγες μέρες ο Παναγιώτης Ραφαήλ βρέθηκε ξανά στο νοσοκομείο μετά από ίωση που έπληξε το ανοσοποιητικό του σύστημα αλλά ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό και το παιδάκι συνήλθε.

Advertisement

Η νοσηλεία με χαμηλό οξυγόνο και μηχανήματα στο νοσοκομείο

Πριν λίγες ημέρες, ο Παναγιώτης Ραφαήλ είχε υποβληθεί σε μια επέμβαση που κρίθηκε επιτυχημένη ωστόσο κόλλησε μία ίωση. Από τότε νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με χαμηλό οξυγόνο και με μηχανήματα που τον βοηθούσαν να ανακάμψει.

Advertisement

Το μήνυμα των γονέων του Παναγιώτη – Ραφαήλ στο Facebook

Όπως είπαν οι γονείς του ο  μικρός είναι καλά ενώ η κατάσταση του βελτιώνεται μέρα με τη μέρα και προγραμματίζουν ήδη το ταξίδι της επιστροφής.

Χαρακτηριστικά έγραψαν:  «Ο μικρός μας μαχητής βγήκε από το νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε ακόμα μια φορά για τις προσευχές σας, την αγάπη σας και τα μηνύματα σας. Ξεκινάμε να προγραμματίζουμε το ταξίδι της επιστροφής. Να είστε όλοι καλά, σας ευχαριστούμε πολύ!!!

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε ακόμα μια φορά για τις προσευχές σας, την αγάπη σας και τα μηνύματα σας. Ξεκινάμε να προγραμματίζουμε το ταξίδι της επιστροφής. Να είστε όλοι καλά, σας ευχαριστούμε πολύ!!!», αναφέρεται στο μήνυμα που δημοσιεύτηκε στη σελίδα Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Advertisement

Ο Παναγιώτης – Ραφήλ με στολή Superman

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=206617387382770&id=112576106786899

Advertisement