tragodia-sto-volo-14chroni-echase-ti-zoi-tis-eno-epaize-sto-loyna-park-77048
10:38

Τραγωδία στο Βόλο: 14χρονη έχασε τη ζωή της ενώ έπαιζε στο λούνα παρκ

10:38
Παναγιώτης Γιαννακοσιάν

Τραγωδία στο Βόλο: Τραγωδία χτύπησε την πόρτα στην οικογένεια μιας άτυχης 14χρονης. Η ίδια υπέκυψε στα βαριά της τραύματα μετά από το δυστύχημα.

Τραγωδία στο Βόλο: Το τραγικό παιχνίδι

Στον Αλμυρό βόλου μια 14χρονη έχασε την ζωή της πέφτοντας από ένα παιχνίδι του παζαριού στις 11 η ώρα το βράδυ την Παρασκευή. Η ανήλικη ανέβηκε σε ένα παιχνίδι του λούνα παρκ, στο λεγόμενο «χαλί». Το άτυχο αυτό κορίτσι ξεκινώντας το παιχνίδι για μυστήριους ακόμα λόγους γλίστρησε από το κάθισμα του. Εκτοξεύθηκε με ταχύτητα στην πλατφόρμα του δίπλα παιχνιδιού. Πράγμα που της προκάλεσε πολλαπλούς τραυματισμούς και είχε σαν τελικό αποτέλεσμα το να χάσει την ζωή της.

Advertisement

Τραγωδία στο Βόλο: Συλλήψεις της αστυνομίας

Η αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις. Συνέλαβαν την ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ και την προσωρινά υπεύθυνη του χώρου.

Τραγωδία στο Βόλο

Advertisement

Η πυροσβεστική μετά από πολύ κόπο κατάφερε να απεγκλωβίσει την σοβαρά τραυματισμένη στο κεφάλι και στα άκρα 14χρονη. Όπως είναι ευνόητο κάθε λειτουργιά του λούνα παρκ σταμάτησε για το βράδυ.

Advertisement

Τραγωδία στο ΒόλοΗ 14χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού. Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, το κορίτσι έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Η αστυνομία έχει πάρει καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό στο λούνα παρκ.

Τραγωδία στο Βόλο

Advertisement