Advertisement
NEWS

“Κλαίμε από χθες”: Θρήνος για τον 18χρονο Θωμά που “έφυγε” σε μπαρ στον Πειραιά, ήρθε Αθήνα να ζήσει το όνειρό του

22:47
Ορφέας

Τα λόγια μιας φίλης του 18χρονου Θωμά, ο οποίος κατέρρευσε σε νυχτερινό κέντρο του Πειραιά.
Η ίδια τόνισε πως: «Ο Θωμάς ήταν ένα αγγελούδι. Κλαίμε όλοι στην Κω από χτες».

Ο νέος φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και μεταφέρθηκε έπειτα από κατάρρευση με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δυστυχώς, ο νέος έφυγε από τη ζωή.

Advertisement

Σύμφωνα με μαρτυρίες των φίλων του, δεν είχε πιει πολύ. Η υπόθεση αναμένεται να εξακριβωθεί με νεκροψία-νεκροτομή και τοξικολογικές εξετάσεις.

Advertisement

«Ήταν ένα αγγελούδι»

Η Κωνσταντίνα Μεταξά μιλάει στο newsit.gr για ένα εργατικό παιδί που ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει και να κυνηγήσει το όνειρο του.

Advertisement

«Ο Θωμάς εργαζόταν στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάω. Ήταν ένα αγγελούδι. Από χτες κλαίω συνέχεια. Όταν το έμαθα είπα Παναγία μου αποκλείεται να έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Ήταν ένα παιδί γεμάτο ζωή. Ήταν σε πολλές ελληνικές βραδιές που κάναμε για τους τουρίστες στο νησί. Τρέμω δεν μπορώ να το πιστέψω. Εμείς εδώ έχουμε πληροφορηθεί ότι ο Θωμάς πέθανε από ανακοπή καρδιάς».

Η ανακοίνωση του σχολείου του 18χρονου Θωμά:

Με επίσημη ανακοίνωσή του, το Γυμνάσιο στο οποίο φοιτά ο αδελφός του 18χρονου ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις. Η απόφαση αυτή λαμβάνεται ως ένδειξη πένθους και σεβασμού προς τον άδικο χαμό του νεαρού.

Advertisement

«Θέλουμε να εκφράσουμε την βαθιά μας θλίψη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για την άδικη και αδόκητη απώλεια ενός νέου παιδιού, αδελφού μαθητή του σχολείου μας. Θέλουμε να δηλώσουμε την στήριξη και την συμπαράσταση μας στην οικογένεια που πενθεί. Σε τέτοιες στιγμές είναι αυτονόητη η ακύρωση της σημερινής μας εκδήλωσης (για την οποία θα υπάρξει ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες)

Αυτές οι ημέρες επιβάλλουν “σιωπή” προκειμένου να στηρίξουμε τους πενθούντες και την σχολική κοινότητα που επίσης θρηνεί!», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Οι ακριβείς λόγοι του θανάτου του νεαρού Θωμά δεν έχουν ακόμα διαπιστωθεί, και αναμένονται οι ιατροδικαστικές εξετάσεις προκειμένου να φωτιστεί η κατάσταση γύρω από τον άδικο χαμό του 18χρονου.

Advertisement
TAGS:
Advertisement