Advertisement
NEWS

Τραγωδία στην Άρτα: Συνταξιούχος αστυνομικός σκότωσε εν ψυχρώ συγγενή του, πατέρα τριών παιδιών

22:54
Παναγιώτης Γιαννακοσιάν

Μία τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Άρτα και συγκεκριμένα στο Αστροχώρι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 64χρονος συνταξιούχος αστυνομικός σκότωσε εν ψυχρώ με κυνηγετική καραμπίνα έναν 62χρονο πατέρα τριών παιδιών.

Τραγωνία στην Άρτα: Τι συνέβη

Όπως μεταδίδει το karvasaras.gr, το φονικό έγινε αργά το απόγευμα της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου, κοντά στον οικισμό Αστροχώρι στην Άρτα, στον δρόμο Αστροχωρίου – Μεσοπύργου. O 62χρονος βρισκόταν στο αυτοκίνητο του μαζί με μέλη της οικογενείας του, όταν στο σημείο εμφανίστηκε ο 64χρονος συνταξιούχος αστυνομικός. Αρχικά διαπληκτίστηκαν και στη συνέχεια τον πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγετικό όπλο, τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Advertisement

Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος είναι συγγενής του 64χρονου που τον πυροβόλησε, μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο κέντρο Υγείας, όπου λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Μετά από λίγο, συνελήφθη ο δράστης από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άρτας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο άνδρες είχαν διαπληκτιστεί και πριν από μερικές ημέρες, στο καφενείο που διατηρούσε το θύμα.

Πηγή : newsit.gr

Advertisement
Advertisement
TAGS:
Advertisement